Podjetje

Družinsko podjetje SENKO d.o.o. se je razvilo iz obrtnega poslovanja, ustanovljenega leta 1978, za opravljanje predelave kovin, s katerim se je ukvarjalo do leta 1986, kadar je odkupilo licenco za proizvodnjo kuhinjskih štedilnikov za centralno ogrevanje, ter začelo s serijsko proizvodnjo. V letu 1990 se je obrt preoblikovala v društvo z omejeno odgovornostjo v 100% zasebni lasti.

Podjetje Senko obdeluje kovine, ter se ukvarja s proizvodnjo in prodajo štedilnikov in kaminov na lesno biomaso, klasičnih in za centralno ogrevanje. Po NKD-u, SENKO d.o.o. spada v skupino 2752 – Proizvodnja ne električnih aparatov za gospodinjstvo. Podjetje beleži stalno rast prihodkov in zaposlenih, ter konstantno vlaga postrojenje in nove tehnologije.

Poleg proizvodnega obrata ima podjetje še svoj prodajno-izložbeni prostor. Ob direktni prodaji se proizvodi plasirajo na trg s pomočjo strokovnih trgovskih partnerjev po vsej Hrvaški, ter na tržišču BiH-a, Slovenije, Avstrije, Nemčije, Madžarske, Francije, Romunije, Italije, Španije, Irske, Švedske, Makedonije, Kosova in celo čezmorskih državah, kot je Nova Zelandija. Svoj bodoči razvoj in možnosti širjenja, SENKO vidi v razvoju novih proizvodov, od katerih še posebno izstopajo štedilniki in peči na pelete, ter njihov zagon za zahtevno EU tržišče, zato ta segment trenutno predstavlja tudi največja vlaganja podjetja.

VIZIJA

Obdržati vodilno pozicijo regionalnega proizvajalca visokokvalitetnih štedilnikov in peči na biomaso ter prodor na nova evropska tržišča. Da bi si s stabilno prodajo zagotovil kvaliteten napredek podjetja in proizvode permanentnim investiranjem v  najnovejše tehnologije za najnovejše tehnološke rešitve.

MISIJA

Proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda po najvišjih standardih, kateri s svojo uporabo ekološko doprinesejo očuvanju okoliša in s svojo učinkovitostjo opravičujejo investicijo potrošnika.

TOP

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka