SENKO štedilniki in kamini

Skozi zgodovino si v več številnih domovih ni dalo zamisliti življenja brez pravega zidanega štedilnika na trda goriva. Ogenj in toplina katera je zračila, je bila naravni vir moči in zadovoljstvo mladih in starih.

Po letih neprestanega razseljevanja, so nastajale velike družine in s tem počasi tudi zidani štedilniki. No nostalgija za štedilniki je vseeno ostala, čeprav ima vsako časovno obdobje svoj stil. Z harmoničnim skladom nostalgične naravne topline, sodobne tehnologije in modernega dizajna pred 30 leti je nastal proizvod – SENKO ŠTEDILNIK.

S spoštovanjem tradicije, je SENKO štedilnik vir poceni, ekonomično in ekološko čistega ogrevanja in kuhanja. Vrhunska kvaliteta izdelave in dolgotrajnost, so dosežene s koriščenjem novih tehnologij in zaradi modernega izgleda ter dovršenimi detajli, so zaželeni v vsakem prostoru.

Vsi SENKO proizvodi so sodobnega in atraktivnega dizajna, pri čemer se za večino modelov nudi več možnosti zunanjega izgleda, po željah kupca.

Proizvodni program podjetja SENKO:

ŠTEDILNIKI NA TRDA GORIVA:

7.5, 20, 25, 30 in 35 kW

 • štedilniki za centralno ogrevanje brez pečice in s pečico
 • klasični štedilniki brez pečice in s pečico

KURIŠČA KAMINOV NA TRDA GORIVA:

20, 25, 30 in 35 kW

 • kurišča kaminov za centralno ogrevanje

PEČI NA PELETE:

7 in 10 kW – za ogrevanje prostora

13 in 19 kW - za centralno ogrevanje

Sodobni dizajn, nostalgični duh ognja, kombinacija ogrevanja, kuhanja in pečenja, dizajnirani so po Vašem okusu zahvaljujoč možnosti izbiranja izmed različnih vrst materiala, kateri definirajo zunanji izgled štedilnika. Notranjost proizvoda krojena je na temelju klasičnega kuhinjskega štedilnika, ter na inovativnih tehnoloških rešitvah, katera so rezultat 30 let uspešnega razvoja in sledenja zahtev sodobnega tržišča po najvišjih evropskih standardih.

Da bi SENKO štedilnik na tržišču zadržal mesto izrazito kvalitetnega in funkcionalnega štedilnika, se proizvaja iz kvalitetnih materialov v bogati robustni konstrukciji. Najtežje zahteve in pogoje koriščenja zadovoljujejo z vgradnjo masivnih kotlov (grelcev) izdelanih iz visoko kakovostne kotlovske pločevine v skladu z EN 12815, zaradi česar imajo veliko trpežnost brez potrebe po kakršni koli spremembi. Kontrolo proizvodnje jamči sistem upravljanja kvalitete ISO 9001:2008, ter kvaliteto proizvodov in zaščito potrošnikov evropski CE znak in Izjava o lastnostih. Norme se predpisujejo tudi za standarde, po katerih mora proizvod zadovoljiti zelo visoke ekološke in varnostne pogoje. SENKO štedilnik z svojo konstrukcijo ter uporabo lesne biomase kot energenta, predstavlja proizvod, katerega ekološke karakteristike so celo nad tistimi, ki jih predpisujejo EN norme.

Vse te značilnosti so poenotene v SENKO KVALITETI proizvoda in so garancija za dolgotrajno in zadovoljno uporabo proizvoda..

TOP

  Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaša poruka