SENKO proizvodnja

SENKO Proizvodnja trenutno deluje na 3500 m² proizvodnih površinah, ter je opremljena z  sodobnim CNC avtomatskim postrojenjem, na katerih 50 specializiranih delavcev proizvaja štedilnike, peči in kamine visoke kvalitete. Proizvodnja teh proizvodov je v popolnosti zaokrožena: od lastnega oddelka za razvoj proizvodov, priprave delov z laserskim rezanjem in luknjanjem, CNC varjenjem kotlov in linijsko montažo do sodobno opremljenega laboratorija za kontrolo kvalitete in pregled proizvodov. Laboratorij za kontrolo in pregled  lastnih proizvodov je bil zgrajen leta 2008, s ciljem doseganja visokih EU standardov za proizvode vrste (EN 12815, EN 13229, EN 13240, EN 14785). Zahvaljujoč temu vlaganja v razvoj, so SENKO proizvodi razviti skladno po EU normah in nosijo CE oznako ter Izjavo o lastnostih.

Poseben segment v SENKO sestavu predstavlja oddelek razvoja novih proizvodov, kjer inženirji v sodelovanju s Fakulteto strojništva in ladjedelništva (Laboratorij za toploto in toplotne naprave) razvijajo inovativne rešitve novih proizvodov. Tukaj se izboljšujejo obstoječi proizvodi, da bi bili učinkovitejši in ekološko dostopnejši.

Seveda te visoke zahteve EU norm, ne bi bilo mogoče izpolniti brez kvalitetnega upravljanja sestave proizvodnje in organizacije podjetja in programskom opremom za spremljanje proizvodnje

TOP

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka